מצרכים
- 4 בצלים גדולים
- 6 קישואים
- 4 כפות שמן זית
- 1 כפית כורכום
- ½ כפית קארי
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית מלח ים אטלנטי
- מעט אגוז מוסקט מגורד
אופן הכנה
- מקלפים וקוצצים גס את הבצל, מקפיצים עם שמן הזית עד להזהבה.
- שוטפים וחותכים את הקישואים ומוסיפים לבצל. מקפיצים כשתי דקות.
- מוסיפים 2 ליטר מים ותבלינים ומבשלים עד להתרככות הקישואים, כ-30 דקות.
- מרסקים עם מוט לריסוק ומגישים עם כוסברה קצוצה דק.
* הערה
ניתן להחליף את הקישואים בחבילת תחתיות ארטישוק קפוא ולבשל באותו אופן.
בתאבון!