גלידה בריאה ב-5 דקות הכנה
- 8 דובדבנים טריים או דובדבני אמרנה
- 3 בננות קפואות(אחרי לילה במקפיא)
- שני תמרים מג'הול רכים
- 25 מיליליטר חלב קוקוס קפוא
- 25 מיליליטר חלב קוקוס לא קפוא. *ניתן להשתמש גם רק ב-50 מיליליטר חלב קוקוס לא קפוא אך לקחת בחשבון שהגלידה תהיה קצת יותר רכה
- כפית שמן קוקוס
- רבע כפית תמצית וניל(רצוי טבעי)
הוראות הכנה:
- חותכים את הבננות לשלישים, מגלענים את הדובדבנים והתמרים ומכניסים את כל הרכיבים לבלנדר או מעבד מזון.
- מערבבים עד קבלת עיסה אחידה וגלידתית. במידה והרכיבים לא מתאחדים לבלילה אחידה, יציבה וגלידתית ניתן להוסיף חלב קוקוס במסורה עד לקבלת בלילה אחידה וגלידתית. חשוב שהבלילה לא תהיה נוזלית מידי- במידה והבלילה יצאה נוזלית ניתן להוסיף עוד בננה קפואה.
טיפ-ניתן להוסיף קצת אגוזי מלך, פקאנים או פיסטוק לבלילה. - להכניס למקפיא ל-5 דקות ולהוציא מהמיכל עם כף גלידה לתוך גביע זכוכית.
בתאבון
טלפון – 077-3013439
מייל – legoutinfo@gmail.com
ווטסאפ – 0515101023
כתובת הקליניקה – בירנית 12, כוכב יאיר
ניתן להשאיר לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם!
מטפלים המעוניינים לקבל מידע נוסף והצעות מיוחדות > לחצו כאן
עקבו אחרינו בפייסבוק