מצרכים
- 2 גזרים.
- 1 קולורבי.
- 1 צנון.
- 1 ראש פטרוזיליה.
- 1 ראש כרפס.
- 3 גבעולים צעירים של עלי סלרי אמריקאי.
מצרכים לרוטב
- 1/3 כוס מיץ לימון טרי.
- 3 כפות שמן זית כתית מכבישה קרה.
- 1 כף דבש.
- 1 כף סירופ מייפל.
- 1 כפית חרדל.
- 1 כף חומץ תפוחים משובח.
- 3 שיני שום כתושות ומעט מיץ מג'ינג'ר טרי.
- 1 כפית מלח ים אטלנטי.
- 1/4 כפית פלפל שחור טחון.
אופן הכנה
1. לקצוץ דק את הירקות להניח בכלי זכוכית. 2. לשקשק היטב את כל החומרים לרוטב ולערבב עם הירקות. לשמור בכלי סגור במקרר. בתאבוןטלפון – 077-3013439
מייל – legoutinfo@gmail.com
ווטסאפ – 0515101023
כתובת הקליניקה – בירנית 12, כוכב יאיר
ניתן להשאיר לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם!
מטפלים המעוניינים לקבל מידע נוסף והצעות מיוחדות > לחצו כאן
עקבו אחרינו בפייסבוק