מצרכים
- ¼ כוס אורז בר שחור.
- ½ כוס אורז אדום.
- ½ כוס עדשים כתומים.
- 2 כוסות מים.
- 1 כפית כורכום.
- ½ כפית קארי.
- ½ כפית מלח ים אטלנטי.
- 3 בצלים גדולים.
- 8 שיניי שום.
- 4 כפות שמן זית.
הערה: ניתן להוסיף עוד 2 כוסות מים לקבלת מרק.
אופן הכנה
1. להשרות למשך שעתיים ¼ כוס אורז בר שחור, ½ כוס אורז אדום ו – ½ כוס עדשים כתומים.
2. לשטוף היטב ולבשל עם 2 כוסות מים, 1 כפית כורכום ו – ½ כפית מלח עד להתרככות האורז, כשעה וחצי.
3. יש להרתיח תחילה על להבה גבוהה ולהנמיך הלהבה עד לסיום הבישול.
4. לטגן 3 בצלים גדולים עם 4 כפות שמן זית עד שיזהיבו.
5. להוסיף לבצל המוזהב 8 שיניי שום קצוץ ולטגן עם הבצל מספר דקות עד שישחימו.
6. להוסיף לאורז המבושל והעדשים, לערבב ולבשל יחד על להבה קטנה כ – 5 דקות.
בתאבון
טלפון – 077-3013439
מייל – legoutinfo@gmail.com
ווטסאפ – 0515101023
כתובת הקליניקה – בירנית 12, כוכב יאיר
ניתן להשאיר לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם!
מטפלים המעוניינים לקבל מידע נוסף והצעות מיוחדות > לחצו כאן
עקבו אחרינו בפייסבוק