מצרכים
- 1 כוס אורז מלא
- ½ כפית מלח ים אטלנטי
- ¼ כפית קארי
- ½ כפית כורכום
- 2 כוסות מים
- 1 גזר
- 1 קישוא
- 1 בטטה
- ½ כוס אפונה עדינה
- ½ כוס דלעת קצוצה
- 1 כרובית
- 4 תחתיות ארטישוק קצוצים
- 4 כפות שמן זית
אופן הכנה
- להשרות את האורז כשעתיים.
- לטגן 2 בצלים גדולים עם 4 כפות שמן זית.
- לשטוף את האורז ולטגן עם הבצל כ – 2 דקות.
- להוסיף 2 כוסות מים ולבשל עם ½ כפית מלח ים אטלנטי, ½ כפית קארי ו – ½ כפית כורכום כחצי שעה. יש להרתיח תחילה על להבה גובהה ולהנמיך את הלהבה עד לסיום הבישול.
- להוסיף את כל הירקות ולבשל כחצי שעה נוספת, לערבב מידי פעם.
טלפון – 077-3013439
מייל – legoutinfo@gmail.com
ווטסאפ – 0515101023
כתובת הקליניקה – בירנית 12, כוכב יאיר
ניתן להשאיר לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם!
מטפלים המעוניינים לקבל מידע נוסף והצעות מיוחדות > לחצו כאן
עקבו אחרינו בפייסבוק