מצרכים
- 100 גרם שקדים ללא קליפה חתוכים.
- 100 גרם אגוזי לוז חתוכים.
- 200 גרם זרעי דלעת.
- 2 כפות שמן קוקוס
- 6 כפות דבש
- 1 כפית סוכר וניל
- 1 כפית קינמון
אופן הכנה
- לבשל בסיר קטן את הדבש, שמן הקוקוס, הקינמון וסוכר הווניל עד לקבלת מרקם אחיד.
- להוסיף פנימה את הזרעים והאגוזים.
- בעזרת כף להניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה את העוגיות.
- לאפות בתנור שחומם מראש לחום נמוך של 100 מעלות כ-15.
- יש לאחסן בכלי סגור העוגיות הקרות.
בתאבון!