מצרכים
- ½ קילוגרם שומשום
- 5 כפות גדושות של שקדים טחונים
- 1 כוס סוכר חום
- 2 ביצים
- ¼ כוס שמן קוקוס
- 2 כפיות קינמון
- 1 כפית אבקת אפיה
- 2 כפיות סוכר וניל
אופן הכנה
- יש לקלות את השומשום בחום בינוני של 180 מעלות עד להזהבה קלה כ-25 דקות ולקרר.
- בקערת מיקסר לבחוש 2 ביצים, 3/4 כוס סוכר חום, 5 כפות שקדים טחונים דק, 2 כפיות סוכר וניל, 2 כפיות קינמון, 3 כפות שמן קוקוס, קורט מלח וכפית אבקת אפיה.
- להוסיף את השומשום ולבחוש כשתי דקות.
- לרפד תבנית אפיה בנייר אפיה.
- ליצור עם ידיים רטובות במים כדורים בגודל כדור פלאפל, להניח על נייר האפיה וללחוץ קלות, יש להשאיר רווחים בין העוגיות מכיוון שמתפשטות מעט.
- לאפות בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה קלה.
- לקרר ולשמור בכלי סגור.
בתאבון