מצרכים
- ½ ק"ג תמרים לחים (גושים)
- 1 כוס מיץ ענבים
- 2 כפיות קינמון
- ½ כפית ציפורן טחונה
- 300 גרם שקדים
- 300 גרם אגוזי מלך
- 100 גרם שומשום שחור טחון
אופן הכנה
- לבשל בסיר קטן ½ ק"ג תמרים ללא חרצנים, להוסיף כוס מיץ ענבים, 2 כפיות קינמון וחצי כפית ציפורן טחון.
- לבשל על אש נמוכה עד לקבלת מחית ולקרר.
- להוסיף 300 גרם שקדים טחונים, 300 גרם אגוזי מלך טחונים, 100 גרם שומשום שחור טחון.
- לערבב ביד את כל החומרים.
- ליצור כדורים קטנים ולהניח בספסלי נייר.
- לסדר בכלי סגור ולשמור במקרר.
בתיאבון!