מצרכים
- 1 ראש חסה – עדיפות לחסה עגולה.
- 1 מנגו בשל (אם לא בעונה אפשרי גם עם תותים, אפרסק, או תאנים).
- 1 תפוח ירוק.
- 100 גרם אגוזי מלך.
- 50 גרם חמוציות.
- 1 גזר.
- 3 כפות שמן זית מכבישה קרה.
- קורט מלח ים אטלנטי.
- קורט פלפל שחור.
- 1 כף חרדל דיז'ון.
- 1 כף סילאן תמרים.
- ½ לימון.
אופן הכנה
1. שוטפים את החסה היטב ומייבשים טוב.
2. חותכים את החסה לרצועות.
3. מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות.
4. חותכים תפוח לרצועות דקות מאוד (אפשר לעשות זאת עם מקלף).
5. מערבבים את החסה, התפוח, המנגו, והאגוזים היטב.
אופן הכנת הרוטב
מערבבים את החרדל, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור וסילאן, ושופכים על הסלט לפני ההגשה. לקישוט לפזר את החמוציות ורצועות דקות של גזר.
בתאבון
טלפון – 077-3013439
מייל – legoutinfo@gmail.com
ווטסאפ – 0515101023
כתובת הקליניקה – בירנית 12, כוכב יאיר
ניתן להשאיר לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם!
מטפלים המעוניינים לקבל מידע נוסף והצעות מיוחדות > לחצו כאן
עקבו אחרינו בפייסבוק