רכיבים:
5 תפוחים ירוקים מזן סמיט
3 כפות לימון
1 כפות קינמון
5 כפות סוכר קנים
2 כפות סירופ מייפל
5 ביצים שלמות
¾ כוס סוכר קנים או סוכר חום
1 כף קליפת תפוז מגורדת
5 כפות שמן קוקוס
1 כוס שקדים טחונים דק
3/4 כוס עוגיות יין טחונות כשרות לפסח (עוגיות פשוטות)
תמצית וניל
קורט מלח
1 אבקת אפיה כשרה לפסח
הוראות הכנה:
לשטוף לקלף ולפרוס את התפוחים לפרוסות דקות.
להניח בקערה ולהוסיף את הלימון, הקינמון, 5 כפות סוכר קנים וסירופ מייפל.
בקערה נפרדת, לערבב את העוגיות הטחונות, השקדים ואבקת האפיה.
בקערת מיקסר, לערבב היטב את הביצים והסוכר עד לקבלת מרקם אוורירי.
להוסיף תוך כדי בחישה עדינה שמן קוקוס, תמצית וניל, קליפת תפוז, מלח, העוגיות הטחונות, שקדים ואבקת האפיה. בחישת יתר תפגע במרקם העוגה.
יש לשמן בשמן קוקוס תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ. לשפוך 2/3 מהבצק. מעליו לסדר את תפוחי העץ ללא הנוזלים.
את 1/3 הבצק הנותר לשפוך על התפוחים. הבצק מעט דליל.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. לאפות כ-45 דקות. ניתן לבדוק עם קיסם או סכין. וכשהעוגה מוכנה הם יוצאים נקיים.
חג שמח וכשר ובתאבון!
טלפון – 077-3013439
מייל – legoutinfo@gmail.com
ווטסאפ – 0515101023
כתובת הקליניקה – בירנית 12, כוכב יאיר
ניתן להשאיר לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם!
מטפלים המעוניינים לקבל מידע נוסף והצעות מיוחדות > לחצו כאן
עקבו אחרינו בפייסבוק