מצרכים
- 4 בצלים קלופים וקצוצים גס.
- 3 גזרים קלופים וקצוצים גס.
- 3 בטטות בינוניות קלופות וקצוצות גס.
- ½ ק"ג קוביות דלעת ללא הקליפה.
- 4 כפות שמן זית.
- 1 כפית כורכום.
- ½ כפית קארי.
- ¼ כפית פלפל שחור.
- ½ כפית מלח ים אטלנטי.
- מעט אגוז מוסקט מגורד.
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל עם שמן זית עד שיזהיב.
- מוסיפים את הירקות החתוכים ומבשלים עם התבלינים כ-15 דקות.
- מוסיפים 3 ליטר מים ומבשלים כחצי שעה, עד להתרככות הירקות. מרסקים במוט ריסוק.
- בהגשה אפשר לפזר עלי רוקט קצוצים.
בתאבון