מצרכים
- כוס קינואה אורגנית
- 1 כפית מלח ים אטלנטי
- 2 כוסות מים.
- 4 כפות שמן זית.
- 2 בצלים קצוצים
- 1 פרסה קצוצה דק.
- 2 קישואים חתוכים דק.
- 1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות.
- 2 גבעולי סלרי קצוצים.
- 3 תחתיות ארטישוק קפוא קצוצות.
- 1 כפית כורכום.
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית כמון טחון.
אופן הכנה:
1. 1 כוס קינואה אורגנית להכניס למסננת ולשטוף עם מים קרים.
2. לבשל בסיר קטן את הקינואה עם ½ כפית מלח ים אטלנטי ו – 2 כוסות מים.
3. להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה כחצי שעה. יש לכסות את הסיר בזמן הבישול.
4. לחמם בסיר רחב 4 כפות שמן זית, ולטגן 2 בצלים קצוצים ופרסה קצוצה דק.
5. להוסיף 2 גזרים קלופים מגורדים גס לבצל המטוגן ולהקפיץ כ – 2 דקות.
6. להוסיף 1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות ולהקפיץ כ – 3 דקות.
7. להוסיף 2 גבעולי סלרי קצוצים ולהקפיץ כ – 3 דקות.
8. להוסיף 3 תחתיות ארטישוק קפוא קצוצות ולהקפיץ כ – 3 דקות.
9. לטבל עם 1 כפית כורכום, ¼ כפית פלפל שחור ו – ¼ כפית כמון טחון.
10. להוסיף לירקות המוקפצים את הקינואה המבושלת ולבשל יחד כ – 5 דקות על להבה בינונית, לערבב מידי פעם.
בתאבון
טלפון – 077-3013439
מייל – legoutinfo@gmail.com
ווטסאפ – 0515101023
כתובת הקליניקה – בירנית 12, כוכב יאיר
ניתן להשאיר לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם!
מטפלים המעוניינים לקבל מידע נוסף והצעות מיוחדות > לחצו כאן
עקבו אחרינו בפייסבוק