מצרכים:
- ½ קילו דלעת
- 5 תפוחי אדמה בינוניים
- 1 גזר
- 3 בצלים בינוניים
- 3 כפות שמן זית
- 1 פרסה בינונית
- 100 גרם ערמונים
- 5 ביצים
- 1 כפית מלח ים אטלנטי
- 1 כפית כורכום
- ½ כפית פלפל גרוס
- פפריקה מתוקה
אופן הכנה:
- לבשל את הדלעת במים חמים כ – 5 דקות עד שתתרכך מעט ולמעוך.
- לבשל במים 5 תפוחי אדמה בינוניים עד לריכוך, לקלף לקרר ולמעוך.
- להקפיץ קלות 3 בצלים בינוניים קצוצים עם 3 כפות שמן זית. להוסיף 1 פרסה בינונית קצוצה ולהקפיץ עם הבצל כ – 2 דקות. להוסיף 100 גרם ערמונים קצוצים מוכנים לאכילה.
- בקערה לערבב 5 ביצים שלמות עם 1 כפית מלח ים אטלנטי, 1 כפית כורכום וחצי כפית פלפל גרוס.
- להוסיף תוך כדי בחישה את כל החומרים.
- למלא תבניות אישיות ולמרוח מעל כל פשטידה שמן זית מטובל בכורכום ופפריקה מתוקה.
- ממליצה לאפות בתבניות סיליקון כ – 20 דקות.
בתאבון